joi, 6 august 2020

Creditele bancare, solutia de finantare preferata de antreprenorii romani, dar mai greu accesibila pentru start-up-uri

Pandemia s-a instalat in scurt timp in toata lumea, motiv pentru care nenumarate afaceri au avut de suferit. Antreprenorii s-au vazut a fi nevoiti sa inoveze, sa vina cu fel si fel de solutii pentru a putea rezista pe piata, fie pur si simplu sa traga obloanele. Totusi, oricine descopera solutiile Omnicredit poate avea de castigat mult, iar un credit dedicat persoanelor juridice se poate obtine in conditii avantajoase.

Sunt multe informatii pe care orice antreprenor ar trebui sa le cunoasca despre credite, mai ales cei care sunt pusi in diferite probleme financiare. La Omnicredit ai sansa de a folosi sumele de bani imprumutate oricum iti doresti pentru ca nu sunt impuse limite. Poti sa platesti furnizori, salarii, chirii, sa cumperi utilaje, echipamente si nu numai. Cerintele chiar sunt minime in comparatie cu alternativele, iar tot ce conteaza este sa fi avut activitate in ultimele trei luni. Aceasta solutie este foarte buna mai ales pe termen lung pentru ca flexibilitatea de a-ti dezvolta afacerea asa cum iti doresti, iar ratele egale le platesti in termen de pana la 12 luni. In acelasi timp, este bine de stiut ca cei care descopera solutiile Omnicredit le pot folosi in combinatie, asa ca nu trebuie sa se limiteze doar la un credit pentru persoane juridice sau doar la scontare, ori doar la factoring.

De asemenea, putem avea in vedere si faptul ca aceste solutii de care vorbim sunt dedicate afacerilor din toate domeniile tocmai pentru ca nu sunt impuse deloc limite. Sunt multe exemple in acest sens, de la firme de marketing si IT, pana la industria HoReCa, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, spalatorii si multe altele, toate pot avea de castigat.

Important este ca aplicarea se face in cel mai scurt timp si nu dureaza mai mult de cateva minute. Totul incepe prin crearea unui cont in mai putin de un minut, urmand ca mai apoi sa incarci documentele solicitate si in cel mult o ora primesti deja un raspuns. Astfel, daca acesta este afirmativ, atunci nu dureaza mai mult de opt ore pana cand sa primesti suma solicitata direct in cont. Per total este necesar un minim de documente, motiv pentru care scapi de acele dosare stufoase, de timpul pierdut si de oricare alta neplacere asociata cu modalitatile traditionale de finantare. Ia-ti adio si de la tot felul de garantii pentru ca de acum poti obtine sprijinul financiar de care ai nevoie, totul cu un minim de documente si in cel mai scurt timp posibil. Omnicredit sprijina prin activitatea sa nenumarate societati din toate domeniile, iar urmatorul business ajutat poate fi chiar al tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu