vineri, 3 iulie 2020

Multe activitati sunt simplificate de catre smartwatch-uri

 Ceasurile inteligente sunt niste dispozitive menite sa ne faca viata mai usoara intr-o multime de contexte astfel ca merita sa apelam la iUni intrucat aici avem acces la o gama foarte variata de produse. Cum te ajuta un asemenea device? Vei descoperi mai jos cateva dintre cele mai importante functii si, cu siguranta, iti vei dori si tu un smartwatch Android mai apoi.

Conexiune rapida cu telefonul

Nu dureaza mai mult de cateva secunde sa iti conectezi smartwatch-ul cu Android la telefon prin intermediul Bluetooth-ului si e nevoie de efectuarea setarilor doar prima data pentru ca mai apoi cele doua dispozitive se conecteaza automat pentru a-ti fi cat mai comod, asa ca de ce sa nu iti cumperi chiar acum un asemenea device de la iUni?

Pentru orice sport

Daca iti place sportul, cu siguranta, ai nevoie de un smartwatch pentru ca prin intermediul acestuia ai sansa de a-ti monitoriza performantele si de a le imbunatati. Poate preferi fotbalul, baschetul, tenisul, handbalul, voleiul, fitness-ul, atletismul si nu numai, merita sa incluzi in arsenalul tau un asemenea device.

Esti la curent cu noutatile de pe social media

Ai ocazia si de a fi la curent cu toate noutatile de pe retelele de socializare asa ca oricand poti sa vezi noutatile de pe Facebook, Instagram, Pinterest, Tumblr si oricare dintre cele care iti plac si pe care le navighezi adesea.

Foarte bun in vacante

Cine obisnuieste sa calatoreasca des, cu siguranta, merita sa includa in arsenalul sau si un asemenea device pentru ca acesta dispune de GPS prin intermediul caruia e mult mai simplu sa ne pregatim itinerariile de la care sa nu ne abatem pentru ca suntem ghidati prin simple vibratii la nivelul incheieturii si astfel nu mai e nevoie sa verificam periodic traseul pe telefon.

Ideal la volan

De asemenea, cine conduce mult are nevoie de un ceas inteligent pentru ca apelurile pot fi preluate si initiate direct de la incheietura mainii, ceea ce presupune ca soferii nu mai ating telefonul si astfel nu mai sunt expusi riscului de a fi amendati.

Te odihnesti mai bine

Pentru ca somnul este important pentru fiecare dintre noi e utila si functia de monitorizare a somnului intrucat prin intermediul acesteia avem ocazia de a invata mai multe despre obiceiurile noastre din cursul noptii si gasim solutiile prin care sa dormim mai bine.

Nu il ratacesti

Nu in ultimul rand, un smartwatch cu Android dispune si de functie antifurt care iti garanteaza ca nu il ratacesti niciodata. Ceasul se conecteaza la telefon prin Bluetooth, iar de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive se emite automat o alarma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu