marți, 19 aprilie 2016

De ce sa aleg folia de imitatie sablare

Folia imitatie sablare este una speciala ce are rolul de a fi o versiune mai ieftina, insa raportul calitate pret este unul important de luat in calcul. Acest tip de folie are o suprafata semi lucioasa, astfel ca reflexia luminii deranjante este indepartata, in timp ce impactul vizual este pe masura. Ideala pentru infrumusetarea incaperilor din sticla, folia imitatie sablare se afla in topul preferintelor reprezentantilor domeniului, deoarece sablarea poate fi atat partiala, cat si totala, in functie de dorinte, in timp ce modelul special ales se decupeaza.

Fiecare firma isi poate alege ca sigla sa fie evidentiata, iar foliile autocolante se combina cu cele fie printate, fie colorate manual, astfel incat sa se ajunga la indeplinirea preferintelor clientilor, la preturi mult mai scazute.

Servicii asigurate

Specialistii din domeniu sunt nevoiti sa asigure servicii complete, de cea mai inalta calitate, care sa includa atat, proiectarea, cat si simularea, astfel incat sa aiba siguranta lucrului bine facut. Urmatorul pas este productia propriu zisa, urmand ca montajul sa reprezinte ultima etapa a procedurii. Toate materialele folosite sunt de calitate, iar foliile cele mai cunoscute sunt produse de Orafol si 3M. Cu toate acestea, in functie de preferinte si necesitati, aceste folii se gasesc in trei tipuri, economic, de calitate medie si de top. Durata de viata a acestor materiale este regula, de pana la 7 ani, insa aspectul difera in functie de conditiile de utilizare.

Asadar, o solutie foarte potrivita se poate dovedi a fi folia imitatie sablare. Fie ca este nevoie de decorarea spatiului din cladirile de birouri sau a ferestrelor aferente, a magazinelor, spatiilor comerciale, birourilor si poate chiar a propriei locuinte. Incaperea unde este folosita aceasta folie ofera un plus de personalitate si intimitate, astfel ca cei care isi petrec timpul acolo sa se simta mult mai confortabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu